Partners

 

Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Samen Beslissen landelijk door alle zorgverleners en zorginstanties op een steeds hoger niveau wordt toegepast en op een duurzame manier wordt geïmplementeerd. We stellen hieronder onze partners voor. We staan altijd open voor nieuwe netwerkcontacten en samenwerkingspartners die vanuit eenzelfde visie dit doel willen bereiken.

PatientPlus is keuzehulpontwikkelaar en heeft een goed werkend programma voor implementatie van keuzehulpen. Inmiddels zijn 90 keuzehulpen ontwikkeld en 15 keuzehulpen in ontwikkeling. Deze worden gebruikt in 30 ziekenhuizen, 25 huisartsenpraktijken en door verzekeraars. De School voor Samen Beslissen ondersteunt PatientPlus in de implementatie aanpak, door het creëren van bewustzijn en draagvlak, planvorming, uitvoer, gesprektechniek training, evaluatie en optimalisatie, borging en opschaling.

FindMyArtist is opgericht door Rick Verstraten, en levert zeer zorgvuldig geselecteerde (training) acteurs t.b.v. Samen Beslissen trainingen als ook informatieve E-learning video’s. De al lange samenwerking met de professionals van de School voor Samen Beslissen staat garant voor kwalitatief hoogwaardige ervaring in de zorgsector en maakt dat we perfect op elkaar zijn ingewerkt. Door onze ervaringen en individuele krachten te bundelen leveren wij de cliënt altijd kwaliteit en maatwerk.

ZorgKeuzeLab heeft als missie om samen beslissen vanzelfsprekend te maken in elke (digitale) spreekkamer. Samen met wetenschappelijke- en patiëntenverenigingen ontwikkelen en actualiseren we keuzehulpen op zorgvuldige wijze. Met onze partners gaan we voor landelijk gebruik en altijd up-to-date. Goed gebruik van een keuzehulp wordt niet zomaar een gewoonte. Met onze beproefde aanpak maken we structurele implementatie voor een ziekenhuis, vakgroep of team zo makkelijk én leuk mogelijk. Want alleen samen kunnen we samen beslissen vanzelfsprekend maken!